Defano Holwijn boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Defano Holwijn

Als je het dan toch over star-quality hebt: Défano Holwijn (26) hééft al een enorme fanclub die hem op de voet volgt. Met ruim 280.000 volgers op YouTube is hij één van de succesvolste vloggers van ons land, met ludieke filmpjes die hem overal en nergens brengen.

Een uit de hand gelopen hobby, maar die komt hem uitstekend van pas als muzikant. “Nu komt alles samen. Dat is heel mooi om te zien.” De constante flow van filmpjes heeft hem de nodige discipline geleerd, wat voor zijn bijdrages aan Blauwdruk Boothprint bijzonder goed uitkomt.

Net als in zijn vlogs wil hij ook als muzikant bovenal zichzelf zijn. “Die gekke teksten komen zomaar in me op. Het moet vlot, scherp en geinig zijn.” Dat is in elk geval gelukt op de lekker ondeugende single Rewind. Dankzij Défano zal ‘pompoensoep’ nooit meer hetzelfde zijn. Ik moet heel hard lachen als ik dat nu ergens op het menu zie staan.

Defano Holwijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Defano Holwijn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Defano Holwijn wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Defano Holwijn. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Defano Holwijn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.