Delany boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Delany

Delany is een alleskunner ze zingt, rapt, danst, schrijft, produceert en is een unieke verschijning! Delany zat op de Nederlandse Popacademie en is een bom van creativiteit. Ze bedacht en produceerde haar eigen videoclips en schrijft haar eigen nummers.

Multitalent Delany uit House of Talent boeken?

Rappen is de specialiteit van Delany maar met haar mooie stem weet ze ook prachtige balads te zingen. Delany was finalist in het programma The Next Girl/Boyband maar met haar plek in House of Talent is ze pas echt klaar om Nederland te veroveren. 

Delany boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Delany zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Delany wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Delany. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Delany te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.