Dellie Pfaff boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW

Biografie Dellie Pfaff

De op 16 maart 1980 in het Belgische Leuven geboren Dellie Pfaff is een vertolkster van het levenslied pur sang! Net als de Zangeres Zonder Naam, Corry Konings en Marianne Weber heeft Dellie de emotie, de warmte en de “snik” in haar stem waardoor je écht gelooft wat Dellie zingt.

Als 7-jarig meisje droomde Dellie Pfaff al van een carrière als zangeres, Dellie maakte als “kindsterretje” op 10-jarige leeftijd haar eerste CD. Dankzij de vele optredens die in de jaren daarop volgden groeide Dellie uit tot een volwassen artieste. Met haar persoonlijkheid en performance weet zij haar publiek te raken. Dellie treedt het liefst op voor een klein publiek. “Ik hou van die intimiteit, en zo maak je écht contact met de mensen.” aldus de zangeres.

Maar ook optredens voor een groot publiek schuwt Dellie Pfaff niet, en ook dan weet ze iedereen te overtuigen. Haar vrije tijd brengt Dellie het liefst door met haar 10-jarige zoon; Hendrik,“We kunnen niet zonder elkaar, maar soms is het niet anders met werken en muziek. Ik probeer zoveel mogelijk tijd met hem door te brengen. Als het mogelijk is gaat hij mee naar een optreden. Hij is mijn grootste fan en geniet dan met volle teugen.” Dellie’s talent wordt in 2009 opgemerkt door de bekende producers John van de Ven (bekend van o.a. André Hazes en Corry Konings) en Charly Prick (bekend van o.a. Frank & Mirella, Peter Beense). Onder productionele leiding van dit team neemt Dellie haar album “Rozen Van Liefde” op, welke onlangs verschenen is. Op dit album zingt Dellie met gemak gevoelige levensliedjes, maar ook uitbundige vrolijke liedjes, welke geschreven zijn door John van de Ven, Charly Prick, Emile Hartkamp, Johnny Hoes en Dellie Pfaff zelf. De eerste single is getiteld "Verlangend naar mijn moeders armen”, een lied waar ieder kind zich in terug kan vinden die een ouder heeft verloren. Dit nummer is door Dellie Pfaff zelf geschreven en met veel emotie ingezongen.

Momenteel is Dellie bezig met grote evenementen voor het jaar 2012 ook in 2011 is Dellie heel erg populair op verschillende feesten, want niet alleen is de zangeres bekend van radio en tv in Nederland maar ook op dit moment heel erg hot in Belgie.

Dellie Pfaff zingt dus niet alleen nederlandse liedjes maar ook liedjes van de rabo top 40 hits, country, disco en nog veel meer. Kortom, ze is van alle markten thuis.

Dellie Pfaff boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dellie Pfaff zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dellie Pfaff wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dellie Pfaff. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dellie Pfaff te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.