Demis Roussos look a like boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 795,- excl. BTW

Biografie Demis Roussos look a like

Deze lookalike van Demis Roussos heeft u al een aantal keer op tv kunnen zien, zo trad hij op in de Soundmixshow en Playbackshow en was hij te zien in het trouw-programma Love-letters.
Deze Demis Roussos lookalike heeft ook een ontmoeting gehad met de echte Demis Roussos. Deze stond met volle verbazing naar zijn evenbeeld te staren toen hij hem zag zitten in de zaal.

Deze lookalike had dan ook vrijwel hetzelfde ronde gezicht met baard, en zelfs een vrijwel identieke "jurk". De echte "Demis" noemde de lookalike zijn "brother".

In een 30 minuten durende, semi-live, optreden neemt deze lookalike u mee naar het mooie Griekenland, met alle bekende nummers van Demis Roussos.

Demis Roussos look a like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Demis Roussos look a like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Demis Roussos look a like wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Demis Roussos look a like. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Demis Roussos look a like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.