Denise Koopal boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Denise Koopal

Denise Koopal werd geboren op 22 februari 1980 in Utrecht. Na het VWO rondde zij de HBO-studie Accountmanagement in Utrecht af. Binnenkort hoopt zij af te studeren voor de studie Communicatiewetenschap.

In 1997 deed zij auditie voor de Nederlandse meidengroep 'Wow!', geproduceerd door Bolland & Bolland. Denise werd aangenomen en tekende een platencontract. In de periode '97 - '01 heeft zij diverse Top 40-hits gescoord, zoals 'Keer op Keer', 'Zomer' en 'Lekker Lang Lekker'. Met 'Wow!' heeft zij ruim vier jaar lang opgetreden door heel Nederland. Ook werkte ze mee aan de soundtrack voor de Nederlandse film 'Abeltje' en werd één van de laatste videoclips opgenomen in het Big Brother huis. Tijdens deze periode was Denise verantwoordelijk voor de gehele externe communicatie, alle radio- en televisie interviews kwamen voor haar rekening.

In 2001 presenteerde Denise een jaar lang een regionaal muzikaal radioprogramma genaamd 'de Nieuwegeinse Top 30', waarvoor zij vele artiesten interviewde en verschillende muziekevenementen bezocht. Daarnaast sprak en zong zij regelmatig diverse reclamespots in voor lokale en regionale radiozenders. In 2004 werd zij door Endemol Nederland benaderd om het programma 'Puzzeltijd' te gaan presenteren voor RTL4. Voor dit programma heeft zij een presentatiecursus gekregen van Simone van den Ende en ze heeft verscheidene mediatrainingen gevolgd. In januari 2006 verlaat Denise de belspellen van Endemol, om het programma '5 Live!' te gaan presenteren op RTL5.

Denise Koopal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Denise Koopal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Denise Koopal wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Denise Koopal. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Denise Koopal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.