Dennis Bax boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Bekend van de Gouden Kooi

Biografie Dennis Bax

Dennis, een jongen die voor hij zijn entree maakte in de Gouden Kooi bezig was met het opzetten van een eigen kledinglijn, en daarnaast nog modellenwerk deed voor verschillende buro's.

Na een jeugd waarin alles voornamelijk gericht was op het voetballen; hij speelde bij de grote profclubs als Ajax en Feyenoord, heeft zijn carrière toch een andere wending genomen. Na deelname aan het programma Popstar the Rivals, richt Dennis zich nu op een carrière in de muziek, als zanger en entertainer.

Dennis stapte de Gouden Kooi in met een geheel eigen visie en mening. Hij overleefde de ontslagronde toen er geroddeld werd, maar verliet uiteindelijk de Gouden Kooi toen vriendin Nadia hem niet meer de hand boven het hoofd hield.

Op 13 maart is zijn eerste eigen plaat uitgebracht, de titel “Laat Me Vrij Zijn” is speciaal geschreven voor Dennis door niemand minder dan Kees Tel.
Na optredens in een aantal Radio en TV programma’s is Dennis niet alleen bekend van zijn Gouden Kooi optreden maar ook als artiest.

Wij gaan zeker meer horen van Dennis Bax.

Dennis Bax boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dennis Bax zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dennis Bax wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dennis Bax. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dennis Bax te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.