Dennis van Aarssen boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 3.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Winnaar TVOH 2019

Biografie Dennis van Aarssen

Dennis van Aarssen een zanger die qua muzikaliteit van allerlei markten thuis is. Van Nederlandstalige meezingers tot the Great American Songbook en van originele nummers tot herkenbare covers. Hij voelt zich het meest thuis in de jazz: Frank Sinatra en Michael Bublé zijn zijn echte voorbeelden.

Dennis’ favoriete album is ‘Swing When You’re Winning’ van Robbie Williams. Door dit album en het legendarische bijbehorende concert in the Royal Albert Hall is Dennis op jonge leeftijd verliefd geworden op het jazz-genre. Op 22 februari 2019 is Dennis gekroond tot winnaar van The Voice of Holland 2019. Hij imponeerde in de talentenjacht onder meer met de nummers ‘Mr. Bojangles’ van Robbie Williams en ‘That’s Life’ van Frank Sinatra. Zijn single was een in een nieuw jasje gestoken ‘Modern World’ van mede-coach Anouk.

Dennis van Aarssen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dennis van Aarssen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dennis van Aarssen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dennis van Aarssen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dennis van Aarssen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.