Dennis van der Geest boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dennis van der Geest

Net als in de topsport is er voor u maar een ding dat telt: het resultaat. Een succesvol evenement waar mensen het nog lang over zullen hebben. Een avond met de juiste muziek, de juiste timing en een goeie vibe. Waarin zelfs de grote baas de dansvloer op gaat. Dát is DJ Dennis van der Geest op het lijf geschreven.

Dennis van der Geest is naast een bekende topsporter ook een ervaren en veelgevraagd DJ.
Hij benadert zijn dj sets met dezelfde vastberaden focus als een judowedstrijd.
Zijn muziek is herkenbaar, dansbaar en heeft voor ieder wat wils. Zijn draaistijl laat zich het best omschrijven als een mix van disco, funk en house. In combinatie met zijn ongedwongen en relaxte karakter past hij daarom op ieder evenement, bedrijfsfeest, festival of in iedere club.

Timing is ook belangrijk. 'Soms ben je de afsluiter en kan je meteen knallen. Andere keren mag je het publiek nog een beetje opwarmen.' Ook daar heeft Van der Geest beproefde methodes voor. 'Als je de dames aan het dansen krijgt, volgen de heren vanzelf.'

Tussendoor is Van der Geest niet te beroerd om op de foto te gaan met bezoekers. Dat is een leuk extraatje. Want mensen een topavond bezorgen is het belangrijkst. 'Een feest is voor mij helemaal geslaagd als ik de opdrachtgever zelf op de dansvloer zie staan. Of als ze me vragen of ik alsjeblieft nog een half uurtje langer wil draaien. Dat is het grootste compliment.'

Dennis van der Geest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dennis van der Geest zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dennis van der Geest wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dennis van der Geest. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dennis van der Geest te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.