Dennis Weening boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dennis Weening

Deze Hagenees begon zijn carrière bij TV-West. Door zijn opvallende gedrag brak Dennis in no-time door als presentator en werd hij razend populair in Den Haag en omstreken. Dennis werd landelijk bekend toen hij aan de slag ging als presentator van MTV. Hij was te zien bij 'Moviefacts' en te horen als radio DJ op 3FM.
De afgelopen jaren was hij te zien als presentator bij RTL5 van onder andere 'Killer Karaoke', 'Expeditie Robinson' en natuurlijk 'So You Think You Can Dance'. Deze programma's blijft hij ook het komende jaar presenteren. Naast zijn televisiewerkzaamheden is Dennis ook veel te vinden op festivals door het hele land, waar hij de presentaties verzorgde van o.a. Paaspop en Lowlands.

Showfacts Dennis Weening:
- Presentaties voor evenementen en festivals
- Presentaties tot 4 uur
- Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement
- Vaste presentator RTL5

Dennis Weening boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dennis Weening zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dennis Weening wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dennis Weening. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dennis Weening te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.