Der Kleino boeken?

  • Tijdsduur: 35 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Der Kleino

Der Kleino is de nooit erkende bastaardzoon van Schlager legende Heino. Deze Stimmungzanger trok enkele jaren geleden naar Nederland en trad daar op met o.a. Dennie Christian en de Lustige Schlagerfreunden.

Zo was hij eerder al te zien op o.a. Lowlands Festival, Philips Stadion, Gelredome, De Kuip, 013, TT-Assen en vele andere events. Der Kleino brengt de hoofden van de meisjes op hol en zet elke zaal en feesttent op zijn kop. Kleino eert de oude Schlagerhits in een modern jasje zoals "Rosamunde", "Sierra Madre" en "Du" en geeft "Vollgas" met de moderne Duitse hits anno nu waaronder "Schatzi schenk mir ein Foto", "Viva Colonia" en nog veel meer.

Met name door dat laatste zal hij door zijn echte vader nooit erkend worden...

Der Kleino, der richtige Stimmungsmeister mit die meist super-affentitten-turbo-geile Schlager und Apres-ski Hits von die letzte 50 Jahre!

Der Kleino boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Der Kleino zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Der Kleino wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Der Kleino. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Der Kleino te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.