Dickens Accordeonist boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dickens Accordeonist

De Dickens Accordeonist speelt mooie kerstliederen al wandelend tussen uw gasten. Zijn prachtige Dickens kostuum brengt u helemaal in de kerstsfeer en het volume is op een rustig niveau, waarbij u nog gewoon een gesprek kunt voeren…

De Dickens Accordeonist leent zich uitermate goed voor drukke locaties waar toch muziek gewenst is, maar waar bijvoorbeeld een draaiorgel of een grote muziek-act niet tussendoor zou kunnen wandelen.

Laat de Dickens Accordeonist uw gasten verwelkomen, of zet hem in als mobiel entertainment op uw kerstfeest, kerstmarkt, festival etc. etc.

Dickens Accordeonist boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dickens Accordeonist zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dickens Accordeonist wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dickens Accordeonist. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dickens Accordeonist te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.