Die Powerhosen boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Die Powerhosen

U bent bezig met de organisatie van een Oktoberfest, Duits feest, Apres-ski party of zomaar een gezellig event? Waarom dan Nena boeken, Heino bellen, Udo Jürgens contracteren of James Last vastleggen als je alles in één Riesengepäck kunt krijgen?

De Schlagershow van Die Powerhosen zorgt ervoor dat je gegarandeerd compleet uit je bol en daarna uit je dak gaat op de allergrootste Schlagers en Bombenhits aus Deutschland. Tien door de wol geverfde muzikanten blazen jouw Duitse muzikale herinneringen door zaal, tent of festivalgrassprietjes. Of je nu van de gouden Schlagers of die Neue Deutsche Welle houdt, of je liefhebber bent van Oberkrainer of van typische Duitse Disco: met  Die Powerhosen kom je aan je Ziehen.

Die Powerhosen: Stimmungsgarantie!Kapotte breedbeeld, vastgelopen stofzuiger, ontplofte wasmachine? Tijd om de onvindbare garantiebewijzen te zoeken. En als je ze al vindt blijken de voorwaarden in de kleine lettertjes zo rigide te zijn dat je kunt fluiten naar een nieuw apparaat.

Die Powerhosen! Een volwaardige en juridisch waterdichte Stimmungsgarantie zorgt ervoor dat je gegarandeerd compleet uit je bol en daarna uit je dak gaat op de allergrootste Bombenhits aus Deutschland. Geen beperkende voorwaarden, geen kleine lettertjes; eine supertolle Spitzestimmung is wat
Die Powerhosen brengen, live und ohne Gewähr!

Tien door de wol geverfde muzikanten blazen jouw Duitse muzikale herinneringen door zaal, tent of festivalgrassprietjes. Of je nu van de gouden Schlagerhits of die Neue Deutsche Welle houdt, of je liefhebber bent van Oberkrainer of van typische Duitse Disco: met Die Powerhosen kom je aan je Ziehen.

Waarom Nena boeken, Heino bellen, James Last contracteren of de Black Fööss vastleggen als je alles in één Riesengepäck kunt krijgen?

Die Powerhosen brengen hun Musik met een lach, Bier und Wurst. Het is toll, het knalt, het stimmt. Het is de herboren ZDF Hitparade van Dieter Thomas Heck, maar dan met een spetterende lichtshow, een professionele geluidsinstallatie en de gebundelde virtuositeit van gelouterde muzikanten.

O ja, en zonder Dieter Thomas Heck
 

Die Powerhosen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Powerhosen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Powerhosen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Powerhosen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Powerhosen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.