Die Randfichten boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Die Randfichten

Damen und Herren Musiklovers; het wachten wordt beloond. Die Randfichten zijn terug, en hoe! Bekend van vele hits, waarvan de bekendse iedereen mee kan zingen; “Lebt den der alte Holzmichel noch?”

Rups, Michl en Lauti van Die Randfichten hebben van enkele jaren ‘zonder muziek’, gebruik gemaakt om een nieuw album op te nemen en komen nog sterker terug. Met een nieuwe cd en een nieuwe show vol bekende hits en nieuwe feestelijke nummers zijn ze ’zurück in die Stadt’.

Al vanaf 1992 speelt Die Randfichten met veel navolging op grote podia, met een mix van ouderwetse volksliederen in een eigen modern en feestelijk jasje. In thuisland Duitsland wonnen zij meerdere muziekprijzen en brachten zij enkele succesvolle albums uit waarvan enkele singles de nationale hitparade bereikten. In 2007 vierden zij hun 15-jarig jubileum en besloten zij een creatieve pauze in te lasten. Met als resultaat nieuw werk en nieuwe energie die tijdens uw Oktoberfeest tot een feestelijke uitbarsting zal gaan komen.

Die Randfichten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Randfichten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Randfichten wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Randfichten. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Randfichten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.