Die Super Tolle Schlagerschwestern boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW

Biografie Die Super Tolle Schlagerschwestern

Die Super Tolle Schlagerschwestern bestaat uit de gezellige zingende zusjes Gaby und Carina Coburg brengen heerlijke Deutsche Gemütlichkeit en vermaken het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige meezingers, uiteraard live gezongen.

Al hossend op krakers als ‘Fiesta Mexicana’ en ‘Blau blüht der Enzian’ of meedeinend op ‘Du’ en ‘Ein Bißchen Frieden’ is deze act een absolute lust voor oog en oor. Deze zusjes geven gegarandeerd de perfecte sfeer aan uw evenement!

Die Super Tolle Schlagerschwestern geven ook jodelworkshops.

Dit Duitstalige theatrale zangduo is inzetbaar als podiumact voor festivals, (bedrijfs)feesten & café-bar-discodancings en braderieen.

Die Super Tolle Schlagerschwestern für jeder fest zu buchen !

Die Super Tolle Schlagerschwestern boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Super Tolle Schlagerschwestern zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Super Tolle Schlagerschwestern wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Super Tolle Schlagerschwestern. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Super Tolle Schlagerschwestern te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.