Diep Triest boeken?

  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 800 pers.
  • Prijs: € 2.650,- excl. BTW

Biografie Diep Triest

Feesten met een band die DiepTriest heet.

Het klinkt onlogisch, maar het is ze al 1700 keer gelukt. Sinds 1995 trekt het droevige gezelschap door het vaderland en ver daarbuiten. Vraag aan de bewoners van wereldsteden als; Rossum, Bakkeveen, St Anthonis, Hapert, Loon, de Knipe, en Madurodam hoe het was om DiepTriest te beleven, ze zullen allen beamen dat het kan: Feesten met DiepTriest. Zelfs in Orlando Florida en in het bloedhete Oman gingen de handen in de lucht, zong men de kelen schor en praat men nog lang na over de belevenissen met deze Groningse smartlappenband.
Want dat is DiepTriest. Een smartlappenband. Nederlandstalige muziek in een stevig jasje, gebracht in een aanstekelijke show met veel humor en parodie. DiepTriest is: Verscheuren met Koos, wijn drinken op Imca, Zonder Naam naar Mexico, met Anneke in het Brandend Zand, geloven in Andre, door de stad scheuren met Manuela en knallen met Malle met Babbe. Met ander woorden: BESTEL MAAR!!!
DiepTriest staat voor Feest met de hoofdletter F en Meezingen met de hoofdletter M.

Diep Triest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Diep Triest zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Diep Triest wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Diep Triest. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Diep Triest te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.