Dieter Koblenz boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.350,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.

Biografie Dieter Koblenz

Wilt u Dieter Koblenz boeken? Hij zingt de oude Kult-Schlagers die we allemaal kennen. Denk aan hits als Ein Festival der Liebe, Schone Maid, Rosamunde, Eine Neue Liebe is wie eing Neues Leben en natuurlijk de hits Anita en Schön ist es auf der Welt zu sein.

Live jukebox Dieter Koblenz

U kunt Dieter Koblenz boeken om daarmee als het ware een live jukebox in huis te halen. De uitjes naar Koblenz en Trier kunnen we ons allemaal nog wel herinneren, dankzij de oude jukeboxen die er stonden. De Schlager vormt de basis voor het levenslied zoals we dat ook hier in Nederland kennen. Duitsland is een prachtig land, dat bekend staat om de Rijn, Tatort, grote pullen bier en natuurlijk… Dieter Koblenz. Bent u benieuwd naar de kosten van Dieter Koblenz? Wij horen graag van u, om u er meer over te vertellen.

Ambachtelijke Schlagersänger inhuren

Dieter Koblenz is een echte ambachtelijke Schlagersänger, zodat u een geweldige middag of avond heeft. Bovendien kunt u Dieter Koblenz inhuren om gewoon in Nederland zijn hits te komen spelen. Afkomstig uit Trier heeft hij zijn werkterrein op die manier flink uit weten te breiden. U zorgt met Dieter Koblenz voor een heerlijke middag of avond, waarmee u de Volkstümliche op een prachtige manier eer aan kunt doen.

U kunt Dieter Koblenz inhuren voor een heerlijke avond vol humor, plezier en natuurlijk de bekende Duitse schlagers die we allemaal graag meezingen. Bent u benieuwd naar de prijs van Dieter Koblenz? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u daar meer over kunnen vertellen.

Dieter Koblenz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dieter Koblenz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dieter Koblenz wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dieter Koblenz. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dieter Koblenz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.