Dikke Lul Band boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Sex nummers

Biografie Dikke Lul Band

De Dikke Lul Band scoorde in 1994 een top-3 hit met het nummer "Dikke Lul".
Daarna volgden er een aantal CD-albums met zeer pikant repertoire. Hoogtepunten zijn de liedjes "Op Je Ballen Naar De Wallen" en het ten onrechte aan Hans Teeuwen toegeschreven lied: "Schapeneuken". Vooral op studentenfeesten, kermissen en aanverwante gelegenheden was de band een tijdlang "Top Of The Bill".

Na een periode van relatieve stilte is de DL-band anno 2007 weer te boeken. De band speelt tegenwoordig één wervelende set waarin al hun klassiekers de revue zullen passeren en waarbij het publiek het letterlijk 'niet droog zal houden'.

Voor een pikant avondje met veel humor en rooie oortjes? Boek dan de Dikke Lul Band

Dikke Lul Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dikke Lul Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dikke Lul Band wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dikke Lul Band. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dikke Lul Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.