Dion boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dion

Op zesjarige leeftijd begint Dion met zijn passie voor de goochelkunst. Samen met zijn vader ontwikkelt hij zijn eerste goochelact om mee te doen aan verschillende kampioenschappen. Hij wint een eerste prijs op het Nationaal Jeugdkampioenschap. Drie jaar achter elkaar.

Dion wordt uitgenodigd om in diverse Tv-programma’s op te treden en vanwege het grote succes besluit Dion om zijn carrière internationaal aan te pakken. Hij sleept ook buiten de grens tal van prijzen in de wacht en wordt hij geboekt voor prestigieuze festivals, variété- en Tv-shows, waaronder Le Mandrake d'Or en Le Plus Grand Cabaret du Monde in Parijs.

In 2006 creëert Dion de veelbesproken Tango act. Dag in dag uit traint hij deze act om in perfectie uit te voeren. Het harde werken wordt beloond en in 2008 wordt Dion Grand Prix winnaar tijdens het Nationaal Kampioenschap Goochelen en drie jaar later Europees Kampioen! Met deze titels op zak toert Dion tot op de dag van vandaag over de hele wereld

Dion boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dion zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dion wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dion. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dion te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.