Dirk Meeldijk boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.395,- excl. BTW

Biografie Dirk Meeldijk

Dirk Meeldijk, de Hillegomse volkszanger  scoorde zijn eerste grote hit met "Ik Hou Van Het Leven". De single stond maandenlang in de hitlijsten en werd grijs gedraaid op regionale radio- en piratenstations. De plaat betekende voor Dirk landelijke bekendheid.

De opvolgers "Vier zomers lang" en "Zomer op het plein" bleken wederom van grote kwaliteit te zijn. In het najaar van 2009 verscheen de hitsingle "Ik hou van jou". Op 17 oktober 2009 werd tijdens zijn jaarlijkse concert in Noordwijkerhout een special opgenomen die te zien was op Sterren.nl en op Nederland 1. Begin 2010 scoorde Dirk weer een grote hit met "Adieu, Adieu". Een echt levenslied met als onderwerp het (voorgoed) afscheid nemen van een geliefde.

In juni 2010 verschijnt de single: "Jouw Accordeon". De single stond wekenlang hoog genoteerd in de diverse hitlijsten. In april van 2011 verschijnt de single: "Jij bekijkt het maar".

Eind oktober van 2011 komt Dirk Meeldijk met de single "Het hoeft niet meer van mij" uit.

In januari van 2012 komt Dirk Meeldijk uit met iets wat niemand van hem had verwacht: een carnavalssingle. De titel van het nummer past precies bij het karakter van Dirk: "Alle Mensen Zijn Gelijk"! Het nummer zal tijdens zijn optredens zeker niet uit de toon vallen omdat Dirk altijd en overal voor een gezellige boel weet te zorgen.

Optredens van Dirk Meeldijk zijn een ware belevenis. Live weet Dirk Meeldijk met louter en alleen eigen repertoire het publiek in zijn ban te krijgen. Omdat Dirk al zoveel hits heeft gehad, gaat dit moeiteloos. Met zijn karakteristieke stemgeluid maakt Dirk diepe indruk op zijn toehoorders.

Dirk Meeldijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dirk Meeldijk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dirk Meeldijk wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dirk Meeldijk. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dirk Meeldijk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.