Dirk Zeelenberg boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: David Mendelbaum in Divorce

Biografie Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg (1969) werd geboren in Rotterdam. Dirk is al 25 jaar actief in het theater en speelde bij een keur aan gezelschappen waaronder Toneelgroep Amsterdam, Het Nationaal Toneel, Het Noord Nederlands Toneel en Het Ro Theater. Hij stond onder meer met John Kraaikamp en Mary Dresselhuys op de planken.

Naast het toneel is Dirk te zien geweest op het witte doek. Zo speelde hij rollen in films als ‘Antonia’, ‘Zwartboek’, 'Simon' Ook was hij te zien in diverse televisieseries, waaronder: ‘Wij Alexander’, ‘All stars’ en ‘Lotte’.

Verder heeft Dirk een diversiteit aan gastrollen invulling gegeven in televisieprogramma’s waaronder: ‘Baantjer’, ‘Russen’, ‘Costa’, ‘Grijpstra & de Gier’, ‘Samen’, ‘ZOOP’, ‘Kinderen geen bezwaar’ en ‘in de Vlaamsche pot’. Van 2005 tot 2008 speelde Dirk de rol van ‘Stoute Wouter’ in de LOI-reclames.

In 2013 speelt Dirk de rol van David Mendelbaum in de TV serie Divorce. Divorce wordt gezien als de opvolger van Gooische Vrouwen maar is dat zeker niet. De serie is bedacht door Linda de Mol en wordt geregiseerd door Wil Koopman die tevens verantwoordelijk was voor de regie van Gooische Vrouwen.

Het verhaal gaat over 3 Haarlemse mannen/vrienden die allen te maken hebben met een relatiebreuk. Divorce is een regelrechte kijkcijferhit.

​Dirk Zeelenberg staat open voor leuke uitdagingen op het gebied van acteren en presenteren

Dirk Zeelenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dirk Zeelenberg zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dirk Zeelenberg wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dirk Zeelenberg. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dirk Zeelenberg te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.