Disco 4 Kids boeken?

  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: incl. tot 400 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook 1 uur te boeken € 895,- excl.

Biografie Disco 4 Kids

Disco 4 Kids is dé kinderdisco bij uitstek! Een kinderdisco op maat voor alle kids van nu.
De show wordt geleverd met een computergestuurde lichtshow en geluid. Supergaaf dus!

Onze Disco 4 Kids presentator weet de kinderen op de juiste manier te bespelen met zijn muziek en zijn opzwepende praatjes.

De Disco 4 Kids kan op ieder groot of klein evenement ingezet worden. Uiteraard is deze show uitermate geschikt voor alle kinderfeesten, spetterende basisschool- en bedrijfsfeesten voor de kids van NU!

Bij het draaien van de muziek wordt rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen.

Alle grote hits die in de Top 40 staan, K3, Kabouter Plop maar ook Grease en andere oude hits in een nieuwe Disco 4 Kids versie komen voorbij.

Kortom alle muziek waar kinderen lekker op kunnen swingen en van uit hun dak gaan… de ouders en leerkrachten trouwens ook!

Naast de muziek zijn er ook echte discolampen en een rookmachine, echt supercool dus!!

Disco 4 Kids boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Disco 4 Kids zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Disco 4 Kids wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Disco 4 Kids. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Disco 4 Kids te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.