Dj Bee boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dj Bee

Patrick Roelands staat beter bekend als DJ BEE en DJ BEATS.

Hij is ongetwijfeld een van de weinige DJ's die zich heeft toegelegd op het fenomeen KIDS-DJ !

DJ BEE maakte zijn naam als DJ van Disney XD, Jetix, Theater- en
Summertours met de act DJUMBO.
Een echte gastheer die met zijn presentatie en muziek wel de aandacht van alle kids weet vast te houden.

We noemden het al eerder : Presentatie.
BEE weet precies hoe dit moet, een praatje, een geintje, iemand op het podium halen, meezingen, interactief bezig zijn. Maar denkt u ook aan promotionele acties, prijzenfestivals etc etc.

We willen het niet te verwarrend maken, maar Patrick allias DJ BEE treedt ook op als DJ BEATS ! Deze naam gebruikt hij vooral als hij optredens doet voor een oudere- of bredere doelgroep. Want ook dat kan Patrick !
Als vaste DJ van Holland Draait Door en HET FEESTCAFE ON TOUR was hij al op menig plek te vinden.
Begin 2011 stond Patrick als DJ BEATS in de hitlijsten met de themasong en gelijknamige single van Holland Draait Door !    

Kortom, onbetwist de nummer 1 kids DJ van dit moment is DJ BEE !

Dj Bee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Bee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Bee wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Bee. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Bee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.