Dj Bug boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dj Bug

De DJ Bug is een Mexico-Kever uit 1975 (hij was echt niet meer te redden!) die is omgebouwd tot muziekobject voor feesten, beurzen, evenementen, trouwerijen e.d.. We hebben hem doorgezaagd om gewicht kwijt te raken en ruimte voor de DJ te creëren en omdat hij maar 1.55 M breed is kan hij bijna overal naar binnen!

We hebben een geluidsset van 1.800 Watt aan boord, Led-flowers in de koplampen, stroboscopen in de richtingaanwijzers en het geheel wordt afgemaakt met een rookmachine. Natuurlijk is een DJ bij de prijs inbegrepen en alle muziekstijlen zijn mogelijk!

Dj Bug boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Bug zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Bug wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Bug. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Bug te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.