DJ Carlo boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie DJ Carlo

Het hele leven van Carlo heeft altijd maar om 1 ding gedraaid, de muziek! Op jonge leeftijd met 2 radio’s zijn eigen drive-in bouwen, en de plaatjes aan elkaar draaien. Altijd op zoek naar de nieuwste hitjes, en daar maar weer iets mee proberen te doen. Uiteindelijk kwam er ruimte voor 2 cd spelers, en een mengpaneel en wat oude speakers.
Daarmee is het allemaal begonnen…
 
Na thuis veel te hebben geoefend, besloot hij mee te gaan doen met een DJ-Contest die werd georganiseerd bij de plaatselijke kroeg, Café de bout! Na deze contest gewonnen te hebben, is het allemaal serieus geworden en hij is nu een veel gevraagde dj!
 
In 2009 is hij ook begonnen met produceren. In 2009 verscheen ‘’Ga met me mee’’ en in 2010 ‘’Don’t Worry, Be Happy’’.  Twee jaar later in de zomer van 2012, kwam er weer een idee! Hij wilde toch iets anders dan anders, en dat is het ook zeker geworden.

Ook is DJ Carlo veelvuldig in het buitenland te vinden waar hij Nederlandse feestvierende jongeren entertaint met zijn muzikale mix.

DJ Carlo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Carlo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Carlo wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Carlo. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Carlo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.