Dj Galaga boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook avondvullend te boeken

Biografie Dj Galaga

 Alles wat je moet weten van Galaga!

Galaga (Marco) is één van Nederlands bekendste allround dj’s die al ruim 20 jaar elk feest naar een groot hoogtepunt brengt met zijn uitgekiende, opzwepende stijl van mixen en draaien.

Zoals vele dj’s begon Marco op jonge leeftijd als vaste dj in een club waar swing beat, hiphop, bubbling en salsa de gangbare muziek was. Juist deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van Galaga. Hier werd in de jaren '90 de opkomende house en dance aan toegevoegd, wat resulteerde tot een allround dj, die vandaag de dag nog steeds op de grootste en bekenste feesten in binnen én buitenland draait!

De kennis en het gevoel voor muziek werd naast het draaien ook gebruikt bij het maken van eigen werk. In zijn studio, die voorzien is van alle in en outs, maakte hij een aantal producties die nationale en internationale successen behaalde. Dit bleef niet onopgemerkt bij een aantal bekende Nederlandse artiesten, die zijn creaties graag in een eigen uitvoering wilde hebben, en er zelf hits mee scoorden. De opdrachten waren niet aan te slepen, wat ervoor zorgde dat zijn eigen werk opstapelde en bleef liggen op de plank, maar daar is verandering in gekomen... Galaga is volop bezig!
 

Dj Galaga boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Galaga zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Galaga wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Galaga. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Galaga te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.