Dj Hans Stroeve boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dj Hans Stroeve

DJ Hans Stroeve: geboren plaatjesdraaier, geboren sfeermaker.

Een swingende en indringende muzikale avond?? Gewoon een feestje waar de juiste tonen moeten klinken?

Allround DJ Hans Stroeve draait er zijn hand niet voor om.

Ervaring telt en deze fulltime DJ/Compiler ( muzieksamensteller) weet waar Abraham de muziekmosterd haalde.

Jaren zweet is er door de op maat gesneden pakken van de Zwolse DJ gegaan. Maar hij is altijd fris en fruitig.

Op zoek naar nieuwe ontwikkelingen met een fijnzinnig neusje voor trends, maar nooit de klassiekers vergetend.

Hij kruiste de draaidegens met grote namen als Gerard Ekdom, Ben Liebrand, Jeroen van Inkel, Ferry Maat, Corné Klijn, Wipneus en Pim, Gare du Nord e.v.a.

Door de jaren heen heeft Hans zijn sporen ruimschoots verdiend. Vanaf de jaren 80 tot ver in de negentiger jaren draaide hij wekelijks in het alom geroemde en beruchte Swingcafé de Docter en in Grand Café Public.

Daarnaast bespeelde hij als presentator jaren achtereen de grote menigte op het Bevrijdingsfestival in Zwolle.

Vanaf januari 2008 is Stroeve nu al zestien edities lang..de enige gastheer van de nu al legendarische en afgeladen Zaterdagnachtkoortsfeesten in poppodium Hedon (www.zaterdagnachtkoorts.nl)

Vanaf eind 2006 is Hans actief als samensteller van het muzikale menu... en resident DJ van De Librije, het drie sterren restaurant van Jonnie & Thérese Boer te Zwolle. Ook voor o.a.Librije's Hotel , Landgoed Lauswolt, 't Schulten Hues e.v.a. verzorgt Hans de muzikale omlijsting..

En nu we toch met namen gaan gooien: T.V presentatrice Mirjam Bouwman strikte Hans voor haar huwelijksfeest en Wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars en Renate van der Zalm, zocht Hans Stroeve ook uit om zijn bruiloft tot een groots feest te maken.

Kortom: Dj Hans Stroeve maakt van elke avond een Groot! Feest.

Dj Hans Stroeve boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Hans Stroeve zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Hans Stroeve wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Hans Stroeve. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Hans Stroeve te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.