Dj Jose boeken?

  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 795,- excl. BTW

Biografie Dj Jose

DJ Jose boeken, hij is energiek, getalenteerd en in staat zichzelf nog steeds iedere keer opnieuw uit te vinden: Jos is een absolute topper op het gebied van Dance-muziek!

De hits die hij achtereenvolgens produceerde, alleen of in samenwerking met anderen, hebben hem wereldwijd status gebracht. Jose is een bekend gezicht geworden in de Nederlandse en internationale clubscene en ook op grote evenementen wordt hij veel gevraagd.

Jose gebruikt een moderne mix van verschillende stijlen. Hij weet een herkenbaarheid te creëren, waardoor zijn muziek toegankelijk wordt, zonder commercieel te worden: hij draait namelijk nét even die andere mix, waardoor het herkenbare met iets nieuws wordt gecombineerd.

De ervaring die Jose meebrengt, maakt dat hij makkelijker in staat is zijn publiek te lezen. Waar eind jaren ’90 de focus op tempo lag, weet Jose nu de diepgang te vinden die het huidige publiek zoekt door gevoeligere tonen, mooiere vocalen en energieke tracks. Jose wil het publiek meenemen in een verhaal waarin hij hen betrekt door te communiceren vanuit de DJ-booth en door nog steeds iedere keer kritisch naar zijn eigen werk te luisteren.

De nieuwste release “You’re All I Need” belooft een heel speciale single te worden. Er is voor deze track speciaal toestemming gevraagd om vocals van Phill Collins’ “Something Happened on the Way to Heaven” te gebruiken.

DJ Jose ook internationaal veel gevraagd als DJ

Jos Klaster werd geboren op 24 maart 1966 in Meppel. Van jongs af aan vindt hij in muziek zijn passie. Als tiener ontdekt hij de kracht van de mix door platen als “Relax” van Frankie Goes To Hollywood en “High Energy” van Evelyn Thomas. Hij begint met draaien op schoolfeesten in Steenwijk onder zijn eigen naam.

Zijn talent wordt eigenlijk vrij snel ontdekt en hij krijgt op jonge leeftijd een residentie aangeboden in Bar Dancing “Chez Jean” (Steenwijk), waarna meerdere clubs volgen. In de regio is Jos dan al een fenomeen en hij draait in clubs als “Locomotion” (Steenwijk) en “Lord Nelson” (Meppel). Bij de Lokale Omroep Steenwijk (SLOS) presenteert Jos vervolgens ook diverse radioprogramma’s.

Als hij 24 is, draait hij in “Musichall X-Ray” in Zwolle en wordt door de manager opgegeven voor een mixwedstrijd van Dance Update, georganiseerd door Alex van Oostrom. Omdat Jos Klaster niet zo’n spectaculaire naam is, wordt hij omgedoopt in DJ JOSE en onder die naam wordt Jos een grote bekende in het clubcircuit. Hij draait in vrijwel alle Nederlandse clubs en discotheken en werkt samen met drive-in shows, waardoor zijn naamsbekendheid groeit.

In 1996 wordt Jos de A&R en productmanager van platenmaatschappij Ala Bianca BLX en Media Records BLX. Omdat er steeds meer vraag naar DJ Jose komt, gaat hij vanaf 2001 verder als fulltime DJ.

Ook internationaal is Jose een veelgevraagd DJ. Hij heeft gedraaid in Turkije, Albanië, Griekenland en Israel en draait nu nog regelmatig in, Noorwegen, Polen, Rusland en de Nederlandse Antillen. Evenementen als Mysteryland, Dance Valley, Free Festival en Trance Energy zijn hem niet vreemd en hij resident DJ bij Exceptionnel, Filemon in Utrecht, Peppermint Club on Tour, Ibiza Catamaran Parties en AMS2IBZ.

Dj Jose boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Jose zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Jose wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Jose. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Jose te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.