DJ Matsoe Matsoe boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW

Biografie DJ Matsoe Matsoe

Feestkanon! Waar Matsoe Matsoe niet is geweest is het geen feest geweest! Geen zaal is te groot of te klein. Van een grootschalig festival tot een gezellig en intiem feestcafé! Van spectaculaire zomertours in Europa tot clubs door heel Nederland! Met Matsoe Matsoe is het 100% feest!

Zijn draaistijl is opzwepende house muziek afgewisseld met de lekkerste Urban, eclectische beats en freestyle. Dit in combinatie met zijn aparte, levendige, frisse verschijning achter de DJ booth betekent gegarandeerd succes op de dansvloer! Matsoe Matsoe produceert ook succesvol zijn eigen muziek. Zijn nummer ‘’Summertime’’ werd in het Algemeen Dagblad door Q Music bestempeld als één van de zomerhits van 2014. Zijn nieuwe track ‘’Billen’’ is op vrijdag 9 december gelanceerd en is al veelvuldig in de media verschenen. Onder andere de ochtendshow van Edwin Evers en Shownieuws hebben er een “Hot” item van gemaakt.

Ook is Joey inmiddels een succesvol (luxe) vlogger op Youtube. Zijn kanaal heeft al meer dan miljoen views en ook heeft hij al meer dan 15.000 abonnees op zijn kanaal “MatsoeMatsoeOfficial”.

MC MYLO
In de zomer van 2016 ontmoette Matsoe Matsoe ‘’MC MYLO’’ in het zonninge Sunny Beach in Bulgarije. Samen hadden zij een ongelofelijke klik en deze shows gaven het publiek zoveel energie. Na de zomertour hebben zij besloten om vanaf 1 november 2016 samen als act op te gaan treden!

DJ Matsoe Matsoe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Matsoe Matsoe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Matsoe Matsoe wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Matsoe Matsoe. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Matsoe Matsoe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.