DJ Max Chaos boeken?

  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. MC

Biografie DJ Max Chaos

De professionele carriere van MAX CHAOS a.k.a Arlo van Sluis, begint in 1992. Niet in Nederland, maar aan de zonnige Spaanse Costa’s. Drie jaar lang werkt Arlo in Spanje als DJ op diverse locaties. In 1994 besluit Arlo om definitief naar Nederland te vertrekken om voor Radio538 te gaan werken. Dit betekent een eigen programma en forse uitbreiding van het aantal draaiklussen. Van Den Helder tot Valkenburg, van Renesse tot Uithuizen… In de jaren-90 heeft Arlo zo ongeveer op alle podia in Nederland gestaan met de Radio538 drive-in show. Na nog een aantal jaar bij Radio Veronica te hebben gewerkt, kies Arlo in 2006 toch definitief voor ‘live-publiek’, en stort zich helemaal op het draaien op feesten en evenementen.

De draai-stijl van Arlo was in de jaren ‘90 al uniek, een compleet eigen geluid dat zich kenmerkt door het ‘kort’ draaien van alle soorten tracks door elkaar, en hoge energieniveau. Arlo is een van de DJ’s in het succesvolle 90’s-Unlimited concept, organiseert goed bezochte evenementen en is een veelgevraagde DJ op diverse events. En anno 2015 heeft Arlo zich als MAX CHAOS zich helemaal gestort op zijn grote liefhebberij: knallen als party-DJ op de gekste feesten!

DJ Max Chaos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Max Chaos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Max Chaos wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Max Chaos. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Max Chaos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.