DJ Max Miller boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie DJ Max Miller

Max is geboren en opgegroeid in Tilburg, Nederland. Als een jonge jongen begon zijn passie voor muziek een belangrijke plaats in zijn leven in te nemen. Op 15-jarige leeftijd werd hem gevraagd DJ te worden in een lokale bar. Nadat hij genoeg geld had bespaard kocht hij een DJ-set en vanaf dat moment werd het serieus.

Door zijn talent te verbeteren speelde Max Miller in verschillende clubs in Nederland zoals: De Fabriek (Eindhoven), Effenaar (Eindhoven), The Blitz (Tilburg) en nog veel meer. Anno 2018 is Max ook een veel geboekte DJ in feesttenten en festivals. Zo allround als Max is maakt hij er altijd een feestje van.

DJ Max Miller boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Max Miller zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Max Miller wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Max Miller. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Max Miller te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.