Dj Patjoo boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dj Patjoo

Door zijn ruim 15 jaar ervaring als allround DJ is Patjoo een bekend gezicht in zowel Nederlandse als Buitenlandse feestcafe’s en discotheken.

Óók van bruiloften, partijen en bedrijfsfeestjes maakt DJ Patjoo gegarandeerd een geslaagd feestje!

In de loop der jaren heeft hij met name door zijn zomerse/funky muziekkeuze en zijn energieke manier van draaien zijn eigen stijl weten te creëeren. Om die reden is het haast onmogelijk om stil te blijven staan wanneer DJ Patjoo achter de draaitafels staat.

Door zijn overgangen met o.a. hitjes van toen en nu, onvervalste meezingers en zijn enthousiaste microfoon gebruik beleef je met DJ Patjoo een feestje wat je niet gauw zult vergeten!

Dj Patjoo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Patjoo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Patjoo wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Patjoo. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Patjoo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.