Dj Piaggio - Superfly boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dj Piaggio - Superfly

Als  DJ Piaggio – Superfly zijn cape open gooit is ie maar liefst 7 meter breed! En die 7 meter is natuurlijk helemaal vol te zetten met jouw boodschap. DJ erop en niemand kan er meer omheen!

De DJ Piaggio – Superfly is een omgebouwde italiaanse Piaggio Ape 50 uit 1972. Omdat ‘Ape’ in het Italiaans ‘werkbij’ betekent, is het brommobiel met demontabele vleugels, staart en voelsprieten omgetoverd tot dit zoemende insect. Maar dan wel eentje die zo uit de ruimte op aarde is geland…

Met een hoogwaardig soundsysteem aan boord is de DJ Piaggio – Superfly in te zetten als een bijzondere muzikale act op festivals, feesten, beurzen en (bedrijfs)evenementen.

De DJ Piaggio – Superfly is meer dan een drive-in. Eenmaal in het donker verandert het insect in een bizar, driedimensionaal scherm waarop videoprojectors en lichteffecten bijzonder tot hun recht komen.

Afhankelijk van het soort evenement draait de DJ Piaggio – Superfly elke soort muziek. Een team van DJ’s, VJ’s, technici en ontwerpers kan worden ingezet om bij ieder evenement een onvergetelijke indruk achter te laten.

Natuurlijk staat het je vrij om ook je eigen artiesten op de DJ Piaggio – Superfly op te laten treden.

Dj Piaggio - Superfly boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Piaggio - Superfly zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Piaggio - Superfly wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Piaggio - Superfly. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Piaggio - Superfly te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.