Dj Rasta Ruud boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dj Rasta Ruud

Dj Rasta Ruud is de Feestdj die niet alleen achter zijn draaitafel blijft staan maar tegelijktijd op het podium de mensen vermaakt.

Met zijn fantastische danspasjes (zie filmpje hieronder) en de imitatie kopbal uit 1988 zorgt hij iedere keer voor hilarische taferelen en weet hem in haar armen te sluiten.

Dj Rasta Ruud boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Rasta Ruud zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Rasta Ruud wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Rasta Ruud. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Rasta Ruud te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.