Dj Ronnie boeken?

  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dj Ronnie

Dj Ronnie begon zijn carrière bij de radio en heeft na al die jaren op de radio gedraaid te hebben een perfecte microfoonstem gecreëerd die menig luisteraar prettig in het gehoor ligt.
Vervolgens kwam hij in de jaren ‘80 en ‘90 bij de piraten Delta-Contact en Keizerstad Radio terecht.
Luisteraars in de regio Zuid Oost Nederland kennen deze stations nog wel, daar heeft DJ Ronnie zijn basis gelegd. Later werd het allemaal professioneler en is hij in de jaren 90 bij Keizerstad Radio geëindigd, inmiddels een keurige lokale omroep voor de regio Gelderland.

Doordat hij steeds meer met Drive Inn Show werk van bovenstaande radiostations te maken kreeg, kwam zijn hart meer te liggen bij het vermaken van mensen d.m.v. entertainment en muziek. Zo ontstond het idee om zijn eigen Drive Inn Show op te richten. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een zeer professionele Discoshow met spectaculair licht en geluid.
.
Naast zijn Drive Inn Show werk , is DJ Ronnie ook regelmatig te zien en te horen in diverse feestcafés en Discotheken. Inmiddels kennen ze hem in het buitenland ook. Zo heeft hij aan de Spaanse Costa (Blanes-2004), Frankrijk (Briancon 2005-gotchaapresskibar) en in de Oostenrijkse bergen (Hinterglem-2004+2005 & Serfaus-2003) zijn draaikunsten mogen vertonen.

DJ Ronnie die door het leven gaat als Drive Inn & Feest DJ Ronnie is een Allround DJ. Hij is en vriend van de microfoon, die met zijn enthousiasme en gedrevenheid van elk feest een succes maakt. Zijn attributenkoffer heeft hij altijd bij zich om zo, indien nodig, aan het feest nog een extra dimensie te geven. Zo zijn diverse verkleedpartijen geen uitzondering. De hoofddeksels, fluit of luchtgitaar worden door Ronnie veelvuldig gehanteerd.

Dj Ronnie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Ronnie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Ronnie wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Ronnie. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Ronnie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.