DJ Timmie Tirol boeken?

  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met Mini MC Koen

Biografie DJ Timmie Tirol

Wauw, wat is dat daar?
In de speciaal voor hem ontworpen TIMTOWER verschijnt de kleinste DJ van Europa om straks met jullie een groots feest te gaan bouwen.

DJ Timmie Tirol (1.25 meter) is een must op ieder Oktoberfest, ApresSki feest of tijdens de Deutsche Woche. ‘Ich bin wie du’, ‘Rosamunde’, ‘Der alte Dessauer’...het komt allemaal voorbij!
Tijdens de Meet&Greet na afloop van zijn optreden bestaat de mogelijkheid om met deze superenthousiaste grootheid op de foto te gaan!

DJ Timmie Tirol boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Timmie Tirol zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Timmie Tirol wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Timmie Tirol. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Timmie Tirol te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.