Dj Timmie Tropical boeken?

  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 695,- excl. BTW

Biografie Dj Timmie Tropical

Een DJ die alleen maar heerlijke zomerse hits draait. Swingen, springen, schuren. De zon schijnt wanneer DJ Timmie Tropical opkomt en blijft schijnen zolang hij op zijn Tim Tower staat.

DJ Timmie Tropical is de de kleinste DJ van Europa en verwierf eerder grote roem in zijn rol als DJ Timmie Tirol. (ieder jaar draait hij bij Das Coen und Sander Fest). In die gedaante zet hij ieder oktoberfest op z’n kop. Maar nu heeft hij ook de grote zomerhits ontdekt en neemt zijn publiek enthousiast zwaaiend en lachend mee van Ibiza naar Copacabana om onderweg Fiësta Fiësta Fiësta te maken.

Tropische hits gecombineerd met heerlijke foute knallers zorgen voor een onvergetelijk feestje.

Dj Timmie Tropical boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Timmie Tropical zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Timmie Tropical wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Timmie Tropical. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Timmie Tropical te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.