DJ Tony Schumacher boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie DJ Tony Schumacher

DJ Tony Schumacher draait Schlagers van het beste soort, is niet vies van Neue Welle, en is altijd te porren voor wat Après-Ski. Afgewisseld met Duitse varianten van bekende hits en andere tolle Überraschungen zorgt hij voor een Bombestimmung op de dansvloer.,

Der Tony is Spitzenklasse met z’n übergemütliche 'DeutscheMusikBingo', z'n hilarische 'DeutscheSachenBingo' en het interactieve onderdeel 'Wer Von Der Drei', waarbij het publiek de muziekkeuze bepaalt.
Strak in het pak en bekend als ‘Der Gentleman’ is hij naast Dj en Quizmaster ook de sympathieke Moderator die zijn Duitse gastartiesten introduceert en aankondigt. Zum Beispiel der Dennie Christiaan, die Supertolle Schlager Schwestern, Thorsten von Lippe Biesterfeld oder Udo Alpfenkreuzer!

Mitmachen, dabei sein und die Füsse vom Flur!

DJ Tony Schumacher boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Tony Schumacher zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Tony Schumacher wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Tony Schumacher. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Tony Schumacher te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.