Dj Yorit boeken?

  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dj Yorit

DJ Yorit draai al meer dan 20 jaar voor het meest uiteenlopende publiek. Het doel van de avond: 1 groot feest maken waar iedereen aan meedoet! DJ Yorit heeft in binnen en buitenland veelvuldige gedraaid. Niet alleen voor uitgaanspubliek. Maar ook op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Doordat hij dit al zo lang doet is hij de ervaren dj die weet wat een verschillend publiek wil horen.

Niet 1 stijl muziek

DJ Yorit heeft van nagenoeg alle stijlen muziek wel iets in zijn repertoire zitten. Voornamelijk populaire top 40 muziek, maar dance classics, rock, 70’s 80’s, pop, happy hardcore maar soms ook een hardstyle nummertje. Als het maar past bij de avond en bij die mensen die willen dansen.

Korte mixstijl

Doordat iedereen een graantje muziek mee wil pikken, is zijn draaistijl vlot zodat iedereen aan zijn trekken komt. Dit maakt DJ Yorit zo geschikt voor elk bedrijsfeest, bruiloft verjaardag of sport event.
Presenteren Tijdens het draaien presenteert DJ Yorit ook. Of eigenlijk enthousiasmeert hij zijn publiek constant. Dit zorgt ervoor dat het dak eraf gaat!

Dj Yorit boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Yorit zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Yorit wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Yorit. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Yorit te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.