Djezja boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Djezja

De Utrechtse rapper Djezja (voorheen bekend onder de naam Kippie) heeft al een serieuze staat van dienst: veertien weken in de Album Top 100, ijzersterke 101Barz sessies, miljoenen streams en tracks samen met Boef, Ali B, Bizzey, Josylvio, Yung Felix, 3Robi, Kevin en JoeyAK.

Als klein jongetje kende Djezja de teksten van 2Pac al uit zijn hoofd, en dan niet slechts de woorden. Hij begreep de kern, dat tegenslagen bij het leven horen. Dat je moet blijven doorgaan wat er ook gebeurt. Hij haalde zijn kracht uit muziek. Het werd deel van zijn leven, voedde zijn ambitie en wees hem langs het rechte pad, de muzikale weg. Zijn flow – afwisselend agressief en koelbloedig – leent zich perfect voor de straatraps die hij op geloofwaardige en authentieke wijze met de wereld deelt. Tegelijkertijd laat hij met dansbare hiphop een andere kant horen, uitermate geschikt om nachtelijke dansvloeren in beweging te brengen. Eind maart verschijnt zijn nieuwe EP op Trifecta, waarop deze beiden kanten weer sterk naar voren komen.

Djezja boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Djezja zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Djezja wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Djezja. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Djezja te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.