Dom en Blond boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dom en Blond

'Dom en Blond’ trakteert u op een show vol humor met muziek, theater en cabaret. Een avond met deze drie dames betekent lachen, gieren en brullen.

Priscilla, Debbie en Chantal zorgen voor een vrolijke avond met lichtvoetige muziek en cabaret. De dames van Dom en Blond  toveren razendsnel een glimlach op de gezichten van al uw feestgangers doordat zij niet alleen op het podium hun act uitvoeren, maar ook af en toe het publiek inwandelen.

Dom en Blond betrekken het publiek bij hun muziek en grappen waardoor een ontspannen sfeer ontstaat. Jodelen, country en percussie, deze dames draaien nergens hun hand voor om en maken van elk feest een spektakel.

Dom en Blond boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dom en Blond zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dom en Blond wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dom en Blond. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dom en Blond te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.