Domien Verschuuren boeken?

  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Q-Music

Biografie Domien Verschuuren

Domien Verschuuren (27) is geboren in Tilburg. Radio is de liefde van zijn leven. In 2006 wordt hij gescout door 3FM en begint hij in het nachttraject van de radiozender. Sindsdien heeft hij radioprogramma’s gemaakt in het weekend, de middag en de doordeweekse ochtend. Nu hoor je hem iedere maandag- tot en met donderdagavond in ‘Dit is Domien’ (BNN), een programma waarin de luisteraar centraal staat. Waar je ook bent: Domien is er voor   jou.

In december 2014 was hij (samen met Coen Swijnenberg en Gerard Ekdom) één van de bewoners van het Glazen Huis, tijdens 3FM Serious  Request.

Bewapend met de grootste hits van dit moment, verrassende mashups en lekkere meezingers weet hij iedereen aan het dansen te  krijgen!

Domien Verschuuren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Domien Verschuuren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Domien Verschuuren wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Domien Verschuuren. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Domien Verschuuren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.