Donald on Sax boeken?

Foto: Kurt van de Weerdt
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Donald on Sax

Donald toonde op zeer jonge leeftijd interesse voor de saxofoon. Vele jaren oefening en een studie aan het conservatorium betalen zich vanzelfsprekend uit op het podium.

Met een fraai artistiek voorkomen speelt deze jonge telg de sterren van de hemel. Zijn geïmproviseerde jazzy sounds geven de DJ-set een lekker funky tintje dat je niet snel zal vergeten.

Donald on Sax boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Donald on Sax zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Donald on Sax wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Donald on Sax. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Donald on Sax te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.