Donna Lynton boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.400,- excl. BTW
  • Opmerking: Hit: Charlie`s angels

Biografie Donna Lynton

Zangeres Donna Lynton werd geboren in Amerika. Zij heeft een groot aantal hits achter haar naam staan, waarvan 'Charlie's Angels' de grootste is.

De Amerikaanse zangeres en entertainer Donna Lynton lijkt voor het geluk geboren. Zij zag het levenslicht op een nieuwjaarsdag in Brooklyn (New York, U.S.A.) en is de dochter van de in Rusland geboren concertpianiste Anne Salyk en de zanger Charles Lynton. Gezien deze muzikale erfenis was het geen wonder dat Donna al op zeer jeugdige leeftijd besloot zangeres te worden. Donna trad eind jaren '60 toe tot het meidentrio 'The Ronettes', waarmee ze drie jaar lang optrad. Hierna ging ze solo verder. In 1974 nam Lynton in Canada haar debuutalbum 'Call me Donna' op.

In 1976 verhuisde Donna naar Nederland om bij haar Nederlandse vriend (later echtgenoot) Charlie te kunnen zijn. Een jaar na haar komst naar Nederland bracht ze 'Charlie's Angels' uit, de titelsong van de populaire gelijknamige serie.

In de afgelopen jaren maakte Lynton samen met musicalzangeres Vivian van der Veen en Rosanna Hofman de show 'A tribute to the Supremes', waarbij voornamelijk nummers van The Supremes en The 3 Degrees op het programma stonden.
In 2007 speelt Donna Lynton de rol van Ms. Sherman in de Engelstalige versie van de musical 'Fame!'.

Donna Lynton boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Donna Lynton zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Donna Lynton wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Donna Lynton. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Donna Lynton te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.