Donny Summer boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Donny Summer

Als onderdeel van Puinhoop Kollektiv maakte hij er jarenlang één grote gezellige bende van en nu slaat feestmagneet Donny Summer ook solo zijn vleugels uit. Met een blinde voorliefde voor alles wat met disco te maken heeft, smelt Donny moeiteloos de parels uit vervlogen decennia samen met de juweeltjes van nu. Denk aan sexy funk waar het nodig is, power soul waar het moet en party house precies waar je het hebben wilt.

Naast zijn Dj-act veegt de energieke Eindhovenaar ook nog eens de internationale dansvloeren aan met zijn Donny Summer’s Danspaleis, een gloednieuw Disco-Concept dat de dans in de muziek en het feest in je party stopt. Van kroeg, club tot festival; Donny komt met de hitte dus maak je borst maar kliedernat.

Donny Summer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Donny Summer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Donny Summer wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Donny Summer. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Donny Summer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.