Dorus imitatie boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 675,- excl. BTW
  • Opmerking: 15 minuten optreden + 15 minuten animatie / excl. reiskosten

Biografie Dorus imitatie

Tom Manders alias Dorus had een passie voor entertainment en vermaak. Geboren in Den Haag en verhuisde naar Amsterdam waar hij zijn eigen theater Saint Germain des Prés aan het Rembrandtplein begon. Vol liefde trad hij op, veel liefde gaf hij aan het volk. Tom is niet meer, maar Dorus wel. Dorus maakt opnieuw een start en zoekt een theater...

Tijden van toen herleven met Dorus die met zijn optreden bijzonder geschikt is in tehuizen en instellingen, maar ook voor familie aangelegenheden.

Mini-optreden van 15 minuten is exclusief geluid. Indien er ingeprikt kan worden bij een band of techniek is geluid niet nodig. Optreden is inclusief extra 15 minuten Meet & Greet + fotosessie.

Dorus imitatie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dorus imitatie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dorus imitatie wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dorus imitatie. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dorus imitatie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.