Double Dj`s boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Belgie € 1495,-

Biografie Double Dj`s

Jeroen Stabel en Robbie van Rijt vormen het feestduo de Double DJ's. Beiden zijn geen onbekenden meer in het circuit. Al jarenlang weten zij op verschillende partijen de feestplaten aan elkaar te draaien. In 2007 kwamen zij zelf met een hit met de titel "Roeien, zeilen, vissen".

Gevoed door dit succes besloten zij verder te gaan als duo. En met resultaat, want afgelopen carnaval brachten zij wederom een carnavalshit uit met als titel "Zwaai eens even naar mijn vogeltje", Deze werd door Edwin Evers van Radio 538 uitgeroepen tot de carnavalsplaat van 2008! De Double DJ's weten als geen ander het feestje te maken en zetten dan ook de tent finaal op de kop.

Double Dj`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Double Dj`s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Double Dj`s wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Double Dj`s. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Double Dj`s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.