Dr Alban boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 7.950,- excl. BTW

Biografie Dr Alban

Dr Alban is in Nigeria geboren maar in Zweden opgegroeid. aDr Alban is wereldberoemd geworden met zijn potpourri van verschillende stijlen muziek, "jungle reggae hiphop house" werd het toendertijd genoemd.

Dr Alban  brak door met het nummer "Hello Afrika" in 1990, het nummer scoorde goed in diverse charts. In 1992 scoorde hij de dancehit van dat jaar, "It's my Life". later volgde nog "Sing Halleluja"

Dr Alban bracht daarna nog diverse dingen uit, maar werd niet meer zo populair als ten tijde van zijn nummer 1 hit. Nu staat hij (en de jaren negentig) weer helemaal in de belangstelling!

Dr Alban boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dr Alban zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dr Alban wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dr Alban. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dr Alban te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.