Driekes Hoekstra boeken?

Driekes Hoekstra Boeken / Inhuren, de winnaar van Bloed, Zweet & Tranen
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 595,- excl. BTW

Biografie Driekes Hoekstra

Driekes Hoekstra zingt al vanaf kinds af aan. Of het nou onder de douche is, of op z’n kamer, maar nooit met een microfoon in zijn handen.
Toch deed de jonge Brabander mee aan Bloed, Zweet & Tranen, seizoen 2014-2015. Driekes behaalde een finale plaatse en liet met 52 % van de stemmen artiesten als Jeffrey Heesen, Mike Peterson en John West achter zich.

Driekes Hoekstra Boeken?

Driekes kreeg behalve de eer om optredens te verzorgen tijdens Toppers in Concert 2015 ook een platendeal mee naar huis.

Driekes Hoekstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Driekes Hoekstra zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Driekes Hoekstra wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Driekes Hoekstra. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Driekes Hoekstra te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.