Drive Like Maria boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Drive Like Maria

Drive Like Maria ontstond na een uit de hand gelopen jamsessie tussen Belgische drummer/zanger Bjorn Awouters, en de Nederlandse gitariste Nitzan Hoffmann en bassist Robin van Saaze maar werd pas echt een band nadat ze voor de lol hadden deelgenomen aan de rockwedstrijd Global Battle of the Bands, hier werden zij tweede en met het in de wacht slepen van hun prijs in de vorm van internationale gigs, begon hun avontuur.

Deze stonerrockband bracht met hun bulderende riffs niet de minste festivaltenten en popzalen in extase na hun debuutrelease ‘Elmwood’. Lowlands en Noorderslag ontvingen ze met open armen en in 2009 stonden ze in het voorprogramma AC/DC in de Amsterdam Arena.

Drive Like Maria slaat dit jaar keihard terug met hun gelijknamige langverwachte tweede plaat, die zowel qua thematiek als muziek een stapje verder gaat dan het veelgeprezen debuutalbum Elmwood. Maar goed dat de rockers al ervaring hebben met uitverkochte stadions.

Drive Like Maria boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Drive Like Maria zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Drive Like Maria wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Drive Like Maria. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Drive Like Maria te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.