Dutch Diva`s boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Marga Bult & Maggie Mc Neal

Biografie Dutch Diva`s

2 fantastische zangeressen besloten in het voorjaar van 2000 om hun krachten te bundelen. De Dutch Divas waren geboren.

Marga Bult en Maggie McNeal bogen samen op een ongekend lange ervaring (waaronder 6x deelname Euro Songfestival) en dat is te merken ook !
Hun spetterende show is samengesteld uit gekend wereldrepertoire en eigen stukken, overgoten met een hedendaagse muzikale saus, die gecre?erd werd door top arrangeurs, musici en producers.

Uniek is dat Marga en Sjoukje samen meer dan 50 hitnoteringen hebben gehad en dat hun entertainment ervaring schier eindeloos is.
Solistisch maar ook als frontladies bij Babe en Mouth & McNeal hebben zij all over the world concerten gegeven en shows verzorgt.
Samen ontvingen de Divas in de loop der jaren meer dan 30 nationale en internationale onderscheidingen, getuigschriften en awards. Zij stonden met de groten der aarde op het toneel waaronder Julio Igglesias, Michael Jackson,
Rod Steward, Shirley Bassey, Joe Cocker, Bette Middler, Sammy Davis jr.
The Backstreet Boys, Jean "Toets" Tielemans, Johnny Logan,Gloria Estefan
Gilbert B?caud en Ed Sullivan.

Als de Divas optreden dan verandert er iets in de zaal. De aandacht wordt vanaf de eerste minuut gegrepen en niet meer losgelaten totdat "the party" over is.

Door hun unieke samenwerking zijn de dames trendsetters en dat schept verplichtingen.
Sjoukje en Marga voldoen, avond aan avond aan die verplichting en maken de verwachtingen, van welk publiek en in welke ambiance dan ook, altijd weer voor meer dan 100 procent waar !

Een lange lijst van sympathie betuigingen van opdrachtgevers is daar het plezierige en door de Divas zeer gewaardeerde bewijs van.

DUTCH~DIVAS, A PROVED WAY TO REAL ENTERTAINMENT?..!


 

Dutch Diva`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dutch Diva`s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dutch Diva`s wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dutch Diva`s. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dutch Diva`s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.